28 abr 2012

Jornades de participació per la Sisena Assemblea d'EUiA

Com sabeu, properament es durà a terme la Sisena Assemblea d'Esquerra Unida i Alternativa. Fomentar la participació politica és un dels eixos fonamentals d'EUiA i per això convoquem unes jornades públiques i obertes a tothom de discussió sobre el document aprovat pel Consell Nacional. Aquest document és la proposta que fa el Consell Naciona i serà allò que marcarà la linia d'actuació política d'EUiA. Dins d'aquestes jornades haurem d'analitzar-lo i proposar esemenes si escau amb el que tenim entre tots i totes la possibilitat d'incidir directament en les bases polítiques que durà a terme EUiA en els propers anys. 
Podeu consultar i descarregar el document fent click en aquest enllaç http://www.euia.cat/6a/wp-content/uploads/2012/03/document-VI-assemblea.pdf

Aquestes jornades aniràn distribuïdes de la següent manera:
28 de abril
Local d'EUiA de Montcada
C/Montiu 12 bis
18 hores

Es discutirà la part del document "Catalunya, Avuí, en mig d'una crisi global" de la pàgina 1 a la pàgina 23.

4 de maig
Local d'EUiA de MontcadaC/Montiu 12 bis
19 hores

Es discutirà la part del document "Cap anoves majories de progrés a Catalunya, Espanya, Europa; Un nou espai català de l'esquerra transformadora, ecologista i nacional" de la pàgina 24 a la 37.

11 de maig
Local d'EUiA de Montcada C/Montiu 12 bis
19 hores

Es discutirà la part del document "Quina EUiA volem? Quin tipus de moviment polític i social? Com arribem a més gent i més organitzacions? de la pàtina 38 fins al final.

Assemblea Local el 12 de maig a les 18 hores per triar els delegats i aprovar esmenes.



No hay comentarios: