1 oct 2012

Comunicat de l'Assemblea Local d'Esquerra Unida i Alternativa

L’Assemblea local d’Esquerra Unida i Alternativa ha analitzat els moviments reivindicatius que es van generar a partir del tancament de les urgències a Montcada i Reixac. EUiA ha recolzat des del primer día a la FAVMiR en totes les accions dutes a terme per reclamar la reapertura de les urgències. També hem actuat a nivell institucional, tant al Ple de l’Ajuntament com al Parlament de Catalunya, amb una resolució del grup d’ICV-EUiA que continua bloquejada per el Govern de CiU. 

Esquerra Unida i Alternativa continua compromesa amb les mobilitzacions, i es torna a posar a disposició dels veïns i  veïnes, i de la FAVMiR per fer totes aquelles accions necessàries per reforçar la mobilització i recuperar les urgències a Montcada i Reixac. Considerem indispensable la lluita al carrer, és per això que fem una crida a la resta d’organitzacions polítiques i entitats de la nostra ciutat a sumar-se a les mobilitzacions.

Volem deixar palès, que abans de l’estiu el Govern Municipal es va comprometre a establir un diàleg permanent amb la FAVMiR i a establir punts de trobada en la lluita per la sanitat pública. El Govern Municipal no ha donat una resposta  contundent a aquests compromisos, condicionant-los a una reunió amb el CatSalut que sembla ser que no es produirà. És per això que demanem al Govern rapidesa i unitat amb la FAVMiR.

No són temps de bones paraules,
Són temps d’acció.

Assemblea local
d’Esquerra Unida i Alternativa
de Montcada i Reixac

No hay comentarios: