10 dic 2012

La coalició demana el cessament de l'alcaldessa Maria Elena Pérez

La coalició d'ICV-EUiA considera que el fet de continuar la imputació per presumpte tràfic d'influències i prevaricació, dins del marc de l'operació Mercuri, de l'alcaldessa Maria Elena Pérez (PSC), després d'haver prestat declaració davant el jutge,ha de suposar el cessament de les seves responsabilitats públiques fins que s'aclareixin els fets que se li imputen, pel bé de la imatge de la nostra ciutat.

Cal acabar amb la política de contractació de treballadors i treballadores mitjançant empreses intermediàries prestadores de serveis. Hi han prop de 200 treballadors contractats indirectament a través d'empreses externes com SAFIS, GEAFE, GESTISER, CREU ROJA, FCC, etc. Aquests treballadors desenvolupen tasques de l'Ajuntament, tot i que la seva contractació no ha de complir cap tipus de control per part de l'administració pública.

ICV-EUiA es reitera en la necessitat de transformar la gestió pública en una activitat totalment transparent, per tal d'acabar amb les sospites de corrupció en la gestió pública i la desconfiança cap a les formacions polítiques.

No hay comentarios: